Ma van.  Magyar  Română  English
Főoldal
Magunkról
Háztipusok
Akciók
Galéria
Programok
Látnivalók
Foglalás és árak
Vendégkönyv
Partnerek
Kapcsolat
Akciók és csomagajánlatok
Akcióink összevonása nem lehetséges! Az ár- és programváltozás jogát fenntartjuk!
"Hétközi akció!"
"A hétszázát" akció!
Vendégmarasztaló akció!
Testvérvárosi akció
Részletek itt.

Magunkról

Legyen a Hétvirág Vendégház lakója!

Hallottak-e már a Hétvirág Panzióról?
Héthatáron túl híres vendégszeretetéről, hétvirágos hangulatáról? Both vára játszóparkjáról, amely kicsiknek és nagyoknak ígér tengernyi jó mókát?

Ha nem, akkor itt az ideje, hogy felkerekedjen és ellátogasson erre a fenyvesekkel körülölelt festői szépségű helyre. A tiszta levegõ, a személyre szabott bánásmód, a változatos szabadidõs programok, és a házigazdák vendégszeretete biztosítja a teljes pihenést és felüdülést.

A Hétvirág Vendégház ideális hely:
 • kicsiknek, és nagyoknak,
 • fiataloknak és idõseknek,
 • egyedülállóknak és pároknak,
 • családoknak és baráti társaságoknak egyaránt


Amire büszkék vagyunk:
 • 7 év kemény munkájával csodás természeti környezetben felépítettünk egy környezet és gyermekbarát vendégházat.
 • Nagy figyelmet fordítunk a környezetre: fából és kőből építettük házainkat, amelyeket lenolaj kencével és bio festékkel kezeltünk. Minimalizáljuk, illetve szelektíven gyűjtjük a hulladékot, komposztálunk, környezetbarát tisztítószereket használunk.
 • Elkötelezettek vagyunk Gyergyószék iránt: őszinte szeretettel és kedvességgel készítjük vendégeinknek a Gyergyói medence specialitásait, (pl. Gyergyói parasztcsorba, gyergyócsomafalvi poéka leves, rókagomba paprikás puliszkával stb.) amennyiben igénylik.
 • Felhívjuk a figyelmet a vidék látnivalóira, támogatjuk és igénybe vesszük a helyi biotermelők által készített termékeket. A vidékre jellemző ősi gyümölcsfákból készítjük a Hétvirág kertet, amelyben 77 facsemete fogja őrizni a múlt emlékét és friss gyümölcsökkel szolgálni vendégeinket.
 • A Hétvirág Panzió számos saját programmal és kezdeményezéssel is színesíti a térség programkínálatát. Elindítói és támogatói vagyunk több programnak: Hétvirág Fesztivál – Virágok szines forgataga, AVP tréningmühely, Hétrét napok – fűben-fában orvosság.
 • Igazi gyermek és felnőtt paradicsomot igyekszünk teremteni: A Both vára játszótér minden korosztály számára igazi felüdülést nyújt. Míg a kisgyerekek különféle hangulatos fából készült játékokon kiválóan szórakoznak, addig az idősebbek is próbára tehetik ügyességüket különféle fajátékokkal vagy akár megpihenhetnek a pajta alatti padokon.
 • Nagy figyelmet fordítunk a mozgáskorlátozottak közlekedésére is, személyes együttműködésünkkel, könnyített közlekedési pontokkal és nagy terekkel segítjük ittlétüket.

Megközelítés:

A település fő közlekedési útvonala a 12-es országút, amely Csíkszeredával (62 km-re) és Maroshévízzel (42 km-re) kapcsolja össze. Parajd irányából a Bucsin-tetőn (1287 m magasan) keresztül a 13B műúton (65 km táv) közelíthető meg. Székelyudvarhely felől (65 km táv) a Libán tetőn keresztül haladó 138-as megyei úton illetve Parajd irányában. Az Európában egyedülálló, földcsuszamlással keletkezett, kiálló fatörzsekkel tűzdelt Gyilkos-tó felé a 12C műút vezet. (a városközponttól kb. 26 km). Erről az útról letérve lehet megközelíteni vendégházunkat is a 3 km-nél a várost elhagyva.
Bízunk abban, hogy megnyertük tetszését és az itt töltött idő kellemes pihenés, feltöltődés, egyben kikapcsolódás lesz.

Használja szolgáltatásainkat és érezze jól magát!
Ha jól érezte magát nálunk, kérjük ajánljon minket barátai, ismerősei körében is!
Vissza Oldal teteje

Mottó: Ahol test és lélek felüdül.

© 2013-2018 Öko-Tourism SRL
© 2013-2018 Székely-Tour SRL
Minden jog fenntartva.
Készítette és üzemelteti a
FőoldalMagunkrólHáztipusokAkciókGalériaProgramokLátnivalókFoglalás és árakVendégkönyvPartnerekKapcsolat
Frissítve: 2018 március 1.v1.1